Christelijke – Evangelische Videotheek

Christelijke & Evangelische Videotheek

Uniek in Nederland

  • Christelijke DVD uitleen via de post
  • door heel Nederland
  • meer dan 1000 DVD’s

De Videotheek is een onderdeel van de Evangelische Video Stichting en leent dvd’s uit op basis van wederzijds vertrouwen. De videotheek draagt voor elk fysiek uitgeleende dvd uitleenrechten af aan Stichting Leenrecht, onderdeel van Buma/Stemra in Hoofddorp. De fysieke uitleen gaat via de post. Al het Bijbelse materiaal is gefundeerd op de fundamenten van het geloof, vermeld in de Bijbel, het Woord van God. De videotheek handhaaft de fundamenten van het geloof en is zich bewust van verschillende visies over de uitleg van de Bijbel. De stichting is niet verbonden aan enig kerkelijke richting, doch stelt zich positief op ten aanzien van elke Bijbelgetrouwe denominatie. De stichting is niet verbonden aan enig kerkelijke denominatie, doch stelt zich positief op ten aanzien van elke Bijbelgetrouwe denominatie.

Er is een groot en breed assortiment ondergebracht in categorieën en eventuele sub categorieën. Via een bestelformulier ontvangt men de dvd’s plus een verzendbon met onze kosten. Wij hebben gekozen om de dvd’s in een simpel plastic hoesje te verzenden zonder dvd box en omslag. Dit om de verzendkosten zo laag mogelijk te houden. Verdere informatie over uitleenkosten, spelregels, nieuwsbrieven, enz. kunt u vinden op de site van de Videotheek.

Het doel van dit project is belangeloos dvd’s verzenden om meer kennis te krijgen van het verlossingswerk van Jezus Christus.

Bekijk via de onderstaande button ons assortiment dvd’s waaruit u een keuze kunt maken.

 

Wat doen wij

Vrijwilligers

Wij werken volledig op vrijwillige basis

Fondsenwerving

Wij proberen zoveel mogelijkheid betrokkenheid te creëren bij onze projecten.

Donaties

Om alle kosten te kunnen dekken zijn wij afhankelijk van donaties.

Steun ons met een donatie

Hiermee kunnen wij ons goede werk voortzetten