EVSMedia producties

EVSMedia Producties

EVSMedia producties

EVS produceert Christelijke TV- en Video/DVD programma’s als documentaires, interviews, concert-  en conferentie registraties, ondertitelingen, enz. enz.
EVS  beschikt over professionele camera- en audio apparatuur, ook verzorgt EVS de videomontages en post producties.
EVS ondersteunt projecten in zendingsgebieden in het buitenland. Binnen Nederland ondersteunt en/of werkt de stichting samen met andere Christelijke Media Organisaties om grote Media projecten te kunnen realiseren.

Portfolio met een beperkt overzicht:

  • Family7.nl, de Christelijke Zender op alle kabels in Nederland. EVS is behulpzaam geweest bij de start-up en heeft ca. 3 jaar geholpen met de studio camera werkzaamheden. EVS heeft verschillende keren producties gemaakt in Israël voor Family7

  • 222 Ministries. Samen met  andere christelijke media heeft EVS geholpen bij de oprichting van Christelijks Iraanse Media. De TV producties werden gemaakt tijdens grote conferenties in Nederland voor uitzending op de Satelliet en via internet. Ook heeft EVS producties opgenomen in Amerika, Europese landen, Kazachstan en grens Oezbekistan.
  • Schreeuw Om Leven. EVS heeft 10 jaar TV programma’s gemaakt voor het programma BrinkTV (Nu: Kies dan het Leven) welke elke week werden uitgezonden op Family7.  EVS heeft veel opnamen gemaakt in verschillende staten van Amerika. Ook heeft EVS documentaires geproduceerd  van een Christelijk weeshuis in Bangalore India van ‘Hulp Vervolgde Christenen’, die uitgezonden werden op Family7. Ook voor de nazorg ‘ErIsHulp’ zijn producties gemaakt. Naast dit alles heeft EVS verschillende tv-producties gemaakt over de Holocaust en verschillende concentratiekampen bezocht.
  • IsraelCNN. Voor het eigen project IsraelCNN is EVS regelmatig afgereisd naar Israël. Deze Producties zijn bestemd voor de wekelijkse uitzendingen op Family7 en via de IsraelCNN website op internet. EVS heeft in Israël veel materiaal opgenomen, als interviews, documentaires, zendingsprojecten, positieve items, enz. EVS heeft niet alleen op veilige plekken gewerkt maar ook op onveilige plekken, als Samaria en Judea (z.g. Westbank) en aan de grens met Gaza. EVS heeft een warm hart voor Israël en het Joods volk.

  • Er zijn nog veel meer producties die EVSMedia geproduceerd heeft. Dit is een greep hieruit.

Wat doen wij

Vrijwilligers

Wij werken volledig op vrijwillige basis

Fondsenwerving

Wij proberen zoveel mogelijkheid betrokkenheid te creëren bij onze projecten.

Donaties

Om alle kosten te kunnen dekken zijn wij afhankelijk van donaties.

Steun ons met een donatie

Hiermee kunnen wij ons goede werk voortzetten